TEVÉKENYSÉGEIM


HÖLGYEK ÉS URAK SZÁMÁRA

Gyógymasszázs

Preventív, gyógyító, rehabilitáló masszázs kezelés

Preventív, gyógyító, rehabilitáló masszázs kezelés

Oldja a testi, lelki feszültségeket, ellazít, megnyugtat, kellemes közérzetet nyújt. Megteremti a test és a lélek egyensúlyát.

A gyógymasszázs javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását a végtagokból a szív felé. Növeli a friss vér áramlását, amely tápanyagokat és oxigént szállít a szerveknek és az izmoknak, ezáltal a szöveti anyagcsere fokozódik. Elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását, enyhíti a feszességet, normalizálja az izomtónust, továbbá elősegíti a felhalmozódott méreganyagok eltávolítását. Segít az izomműködés során keletkező tejsav eltávolításában.

Személyre szabottan megelőző, lazító, stresszoldó céllal, illetve a fájdalommal érintett területeken, izomfájdalmak, krónikus nyak-, hát-, derék-, csípőtáji és gerincproblémák, testtartási zavarok esetén javasolt.


Talp-reflexzóna masszázs (Talpreflexológia)

Talpreflexológia

Gyógyulás saját erőből

Az egymás mellé helyezett két lábfejünkön az egész szervezetünk, minden szervünk, testrészünk letükröződik, zónákra osztva lábainkat. Ezek ingerlésekor az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben. Ezt a jelenséget több ezer éve az emberek gyógyítására használják.

Ez egy természetes gyógymód, nincs káros mellékhatása.

Serkenti a vér és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, azok szervezetből való eltávolítását. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, fájdalomcsillapító hatással is bír.

A masszázs stresszoldó hatást is kifejt, a feszültség oldódik, a testi, lelki teherbírás növekszik a kezelések hatására.

Fontos gyógymód a betegségek megelőzése céljából. Idült betegségeknél kiegészítő kezelésként alkalmazható.

A talp-reflexzóna masszázs kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést.


Lélekmasszázs

Lélekmasszázs

Problémamegoldás szavak nélkül

A Holistic Pulsing vagy Lélekmasszázs egy manuális (kézzel végzett) terápia, amely tágabb értelemben véve a masszázsformákhoz tartozik. Egy gyengéd, mégis intenzív testorientált lazítási technika.

A testben áramló energiák blokkjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít.

A masszázs célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A kezelt személy kellemes, mély ellazulást él át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.

Az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet- lelket-szellemet stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly.

A Holistic Pulsing kezelés azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem lokalizálható, pszichoszomatikus eredetű panaszaik vannak vagy csak egyszerűen nem tudják, miért érzik rosszul magukat.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek, szorongások oldásában, a Pánikbetegség, a Depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Várandós kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat.

A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

Bővebb Információkért kattintson ide


Nyirokmasszázs – hullámmasszázs

Hullámmasszázs

Szervezetünk tehermentesítése a káros anyagoktól

Milyen kezelést takar?

A nyirokmasszázs tevékenységet Dr. Life LYMPHA-TRON készülékkel végzem.

A nyirokmasszázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, elvezeti a felgyülemlett folyadékot, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok-méreganyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását, aktiválja az anyagcsere folyamatokat, javítja a vérkeringést, a sejtek tápanyag és oxigén ellátását, hat a vénákra is, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglévő gyulladások gyógyulását. Javítja a narancsbőr-cellulit állapotát. Ez tükrözi a masszázs lényegét.

Bővebb Információkért kattintson ide

Ha a Dr. Life LYMPHA-TRON készülékről, hullámmasszázsról szeretne többet megtudni, akkor pedig ide.


Metamorf Masszázs

Metamorf Masszázs

„Megtanulni élni nem más, mint megtanulni elengedni.”
Buddha

A metamorfózis szó átalakulást, átalakítást, átváltozást jelent.

Ezt az átalakítást használja ki a metamorf masszázs egy rendkívül hatékony blokkoldó technika által, mely felszabadítja a lelket a teljesen feleslegessé vált dolgoktól és lehetőséget teremt az önmegvalósítóbb élet elérésére.

A kézfej, a lábfej és a fej érintésével történik a kezelés.

Az érintések hatására elinduló energia – a jelent és a múltat összekötve – utat nyit a páciens problémáinak múltbéli eseményeihez, melyek feloldódnak, megszűnnek nyomasztó teherként tovább létezni.

Bővebb Információkért kattintson ide

Az oldalon szereplő tartalom egy részének vagy egészének lemásolása és máshol való megjelentetése az engedélyemhez kötött! Molnár Andrea

Honlapkészítés: HL-System Kft.